mandag 21. januar 2008


Este fin de semana...!

Denne helga har vi reist mye fram og tilbake strekningen Canar - Cuenca. Det starta paa fredag. Vi drog til Cuenca, bl anna for aa gaa paa internett; i og med at internetten i Canar er saa treig. For godt vant? jepp! spiste ogsaa pizza paa pizzahut, med en super daarlig brownies til dessert. skuff!(synd vi ikke kan klage saa bra paa spansk)....! Paa kvelden tok vi buss tilbake, for aa vaere med aa se paa danseparade i Tambo morgenen etter. Det var ulike danser og flotte, stillige drakter. Maria dansa som bare det....
Joda... saa drog vi til Canar igjen. Men en buss som kjoerte saa sykt fort!....ble saa irritert altsaa. Var vel ikke langt i fra vi kunne ha kraesja med en lastebil i full fart nedover der. Men sjaafoeren bare holdte inne tuta han....som alle andre her i Ecaudor. Trafikken her altsaa....!
Saa var det tid for aa treffe vertsfamilien min, som jeg bodde hos den foerste mnd her. Hadde ikke sett de siden jeg drog fra de. Var litt rart aa se de igjen!!Men kjekt og.
Dagen etter var vi i kirken (den vi gikk i da vi bodde i Cuenca). Kjekt aa komme tilbake :)! Etter kirka ble vi med menigheten paa en "paseo". Dvs. at vi kjoerte til et sted.... langt oppi fjellet der vi spiste mat sammen. (picnic). Saa tok vi beina fatt og spaserte oppover til et utkikkspunkt der vi kunne se utover byen. Godt med litt trim.










Paa soendags kveld drog vi atter tilbake til landsbygda vaar..... MEN! vi maate tilbake til Cuenca igjen....idag! Etter jobb bar det straks avgaarde, med buss. Vi skulle nemlig ha teamsamling hos mentoren vaar Edel. Ikke feil det. Vi ble moett av kjoettkaker i brun saus og poteter, med gele til dessert...! ikke verst, ikke verst. Da var det iallefall verdt turen!! Naa skal vi snart tilbake igjen til Canar.

Blir iallefall vant med mye kjoering her nede.... Det er helt sikkert!!:)

Ingen kommentarer: