fredag 28. september 2007

Mye som skjer!!

Først av alt... idag er det 3 uker til jeg drar til Ecuador........! tida går, og det skjer masse masse....

Vi har bl annet vært på Hurdal verk på "Secret service møte".... Fokuset var på forfulgte kristne rundt om i verden.... Da fikk vi oppleve litt av hvor vanskelig det er for kristne forfulgte å høre Guds ord. Vi deltok på et møte som plutselig ble stormet av maskerte menn.... "politier". (gutter fra gus:) ) Pastoren ble arretstert, og vi måtte fortsette møte en annen plass uten pastor. Derfor fulgte vi tegn for å komme til det nye, og hemmelige stedet.. en steinkjeller, der politiet ikke kunne finne oss....Da måtte vi altså ha møte uten en forkynner...og måtte selv forme resten av møtet. Slik er situasjonen i mange land idag, og vi fikk en liten opplevelse av det. Vi er jammen heldige i Norge!!
Det var menneskerettsrådgiveren i Norsk misjon i øst Ed Brown som hadde ansvaret, og dagen etterpå ble han med til Gus, der han holdt foredrag for oss STK-ere. Vi fikk lære litt mer om menneskerettigheter og trosfrihet.

Vi har også hatt andre gjestelærere på besøk denne uken. Fra tirsdag til torsdag fikk vi nemlig besøk av en fyr som gav oss en grundig! gjennomgang av Matteus evangeliet. Det var mye interresant å lære, og vi fikk oppdage nye ting ved det.

FELLESSKAPSKVELD

Igår var det til alles glede igjen fellesskapskveld.... Alltid spennende å "se hva som skjer" på de kveldene. Japan teamet hadde ansvaret for kvelden. Vi starta med diverse leker inne i salongen og i ganga, koste oss med boller og kakao, før vi gikk over til siste delen; Thomas messe. Det var veldig bra opplegg med mange ulike poster som la vekt på at vi skulle møte Gud gjennom å bruke alle sansene våre.... smak, følelse, syn...... ++ Avslutningsvis satt alle i ring på madrasser rundt et kors, laga av lys. Sang sanger og hørte andakt. Fin kveld, Japan team:)

2 kommentarer:

Lillian sa...

Utruleg flott kveld på torsdag ja :)
Saknar bilete.. Elles goodie!
God Bless!

Kristine Marie sa...

Hei Åse Mari!
Så gøy å lese hva du holder på med på Gus!! :)
Gleder meg til å lese om alt som skjer når du reiser til Ecuador. :)
Om du vil følge med på mitt liv mens du er borte; www.kristinemaries.blogspot.com